Posem ordre a l´armari?

bag-fashion-model-photography-street-style-style-favim-com-50974

Reconeix-ho, a tu també t’ha passat: t’aixeques amb el peu esquerre, arribes tard a la feina i tu segueixes perdent el temps davant l’armari perquè no trobes la peça adequada. La roba està escampada per terra, els calaixos no es poden ni obrir i el llit … Bé, millor no toquem aquest tema. Per ajudar-te, et proposu unes pautes senzilles que t´ajudaran a ordenar el teu armari:

1 Avalua

El canvi de temporada és l’oportunitat perfecta per a ser sincera amb tu mateixa i quedar-te només amb la roba que t’has posat. Si hi ha alguna peça que hagis intentat posar-te un milió de vegades però que al final tornés directa al calaix, és hora d’acomiadar-te d’ella. Pensa que està ocupant un espai molt valuós i saps perfectament que no t’enamoraràs per art de màgia la temporada que ve … Així que sigues realista (i valenta) i treu-la del teu armari.

2 Ordena

La raó principal per la qual la gent és incapaç de fer-se amb el control del seu armari és perquè hi ha massa coses. Això vol dir que hi ha poc espai per a cada peça, de manera que obrir l’armari acaba sent una mica frustrant.

3 Penjadors

Tenir tots els penjadors a joc és una cosa que recomano a tothom. La uniformitat reduirà visualment el desordre i li donarà automàticament un canvi de look al teu armari.

4 Tria una direcció

Col·loca la roba en la mateixa direcció. Pensa en com sols apropar-te al teu armari i col·loca-les de manera que vegis sempre la part davantera de cada peça. Això farà que la teva interacció amb la roba sigui molt més simple.

5 Estratègia

Una vegada que agafis les peces que et vas a posar, col·loca totes les perxes buides cap a un costat de l’armari. És un truc molt simple, però t’ajudarà a estalviar espai i a deixar la roba al final del dia d’una manera més senzilla.

6 Categoritza

Organitza la teva roba per categories. Per exemple: la roba que et posis més sovint posa-la en un lloc que sigui més accessible i, a continuació, col·loca darrere la que utilitzis menys.

Des de l´ARC moda et proposem el Servei de Fons d´Armari, per si tens ganes de començar la nova temporada amb ordre i optmitzant el màxim l´espai i les peces que tens a casa. Demana pressupost sense compromís al 639 23 78 65.

Fins aviat,

ARC moda

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s